Actie

Acties

Gezocht: delers

Stadsdelen is nergens zonder de hulp van stadsgenoten. In Rotterdam loop je nooit alleen. En dat hebben we gemerkt! 💚 Naast alle donaties door particulieren, zijn er ook hele mooie initiatieven ontstaan van andere stadsgenoten. Niet doneren, maar doe-neren. Wil jij zelf in actie komen? Laat je inspireren door onderstaande verhalen.

Intra-netjes!

Hogeschool Rotterdam docent Thomas bracht Stadsdelen in al zijn enthousiasme onder de aandacht via het interne HR blad en intranet. De oproep aan zijn collega’s om geld dat zij als extraatje kregen te doneren aan Stadsdelen kostte een kleine moeite. Het resultaat? Hij haalde €7.000 op, bijna een vijfde van alle donaties in 2020.

Dikke-vette smile

Visual storyteller en speculative artist Hannah van Elzen verkocht zeefdrukken en haalde nog eens een €150 op voor Stadsdelen.

Archive Sale

Studio Sabine Marcelis organiseerde een Archive Sale. Stadsdelen heeft een donatie van maar liefst €4.400 mogen ontvangen.

Spread the word

Financiële steentjes werden massaal bijgedragen, maar er werd meer gedeeld dan enkel geld: verspreid het woord! Ben je werkzaam bij de Erasmus Universiteit, een Rotterdams Basisschool bestuur, instanties als Pameijer en CVD, RET, Het Zadkine, Het Albeda, Coolblue, een Rotterdams ziekenhuis, zwembad, Het Havenbedrijf, Stedin, Eneco of een ander Rotterdams bedrijf? Wij kunnen je hulp goed gebruiken.

Wil je intern Stadsdelen? Dan zoeken we jou.  Iedereen kan op z’n eigen manier iets doen. Denk bijvoorbeeld aan het onder de aandacht brengen van Stadsdelen, via de interne bedrijfscommunicatie. Zo effectief, zo mooi, zo eenvoudig.

Extra leuk

FBNR heeft een ANBI status. Dat betekent dat een gift via Stadsdelen aan FBNR zakelijk kan worden opgevoerd in de boekhouding. 

Help jij een Rotterdammer?🤘🏼