Bedrijven

Bedrijven

Voor ondernemers

Ben jij een Rotterdams bedrijf? Klaar met lullen en zin om met opgestroopte mouwen nou eens te poetsen? Wij zijn je man. Hoe meer Rotterdammers we samen kunnen helpen, hoe beter. 

010%

Een nul, een één en weer een nul. Nultien, 010 of nul-tien; hoe je het ook zegt, het doet de broek wel bollen. Wil jij Stadsdelen met je bedrijf? Te gek! Gooi samen met al het personeel 10% van jullie vakantiegeld in de Stadsdelen pot.

Of vraag jouw bezoeker over het stadshart te strijken en een extra bijdrage van 010% op de aankoop te doneren voor een mede-Rotterdammer. Zo wordt één local supporten, minstens twee locals supporten.

ANBI

Donaties worden rechtstreeks op de rekening van Fonds Bijzondere Noden Rotterdam gestort. De Stichting Fonds Bijzondere Noden wordt sinds 1 januari 2008 door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI: 8177.61.615). Hierdoor is de stichting vrijgesteld van successie- en schenkingsrecht over te ontvangen en te betalen bijdragen. Bijkomend voordeel voor ondernemers is dat een gift mag worden opgevoerd als kosten. 

Support een Rotterd@mm€r​